Start
Hatha Yoga
Privé - yogales
Med. Hypnotherapie
Privé-yogales kind
Shiatsu
Lesrooster
Small Univ Meditatie
Workshops & Links
Praktische info
Nieuws
Biofotonentherapie
Personal Yoga
Contact


Healing Meditatie "Small Universe"

De Small Universe Meditatie is een oefening uit de Spring Forest Qigong om energieblokkades op te lossen langs de twee meest belangrijke meridianen.

Door focus en concentratie op de energiepunten op de middellijn van je lichaam, gecontroleerde ademtechniek, klank en geleide meditatie open je je belangrijkste energiecentra in de twee meridianen, die aan de voor- en achterkant van je lichaam lopen. Als je beide meridianen open kunt houden,  gaat je energie vrij stromen. Dat merk je aan meer vitaliteit en blijheid.

Doordat de Small Universe meditatie is een actieve meditatie is kun je het langer volhouden om in een meditatie te blijven. Je ontwikkeld meer interne qi (energie). Je voelt je meer een geheel, komt tot rust en dat laat zich ook weer zien aan de buitenkant. Je bent meer verbonden met jezelf en je omgeving.

Deze meditatie zal ik combineren met het leren gebruiken van speciale acupunctuur punten op je hoofd.

Wat kan dit je opleveren?

-       verlichten van stress

-       verlichten van migraine en andere hoofdpijnen

-       openen van je sinusholtes

-       verlichten van klachten die gerelateerd zijn aan de hersenen, zoals beroertes, MS, Parkinson, geheugenproblemen

-       meer energie voor je hersenen

-       voorkomen van verkoudheid en koorts en het versneld herstellen als je al verkouden bent of koorts hebt.

Persoonlijk gebruik ik de Small Universe Meditatie voor van alles. Het is leuk om te doen en ik merkte ook dat het uitstekend werkt om bijvoorbeeld Jet Lag te voorkomen.

De Small Universe Meditatie wordt voor het eerst gegeven in de yogalessen van december 2012, zie Mededelingen. Omdat deze meditatie zo krachtig werkt, kan ik je de Small Universe Meditatie in 2 individuele sessies leren, afgestemd op jou situatie.