Start
Hatha Yoga
Privé - yogales
Med. Hypnotherapie
Privé-yogales kind
Shiatsu
Lesrooster
Small Univ Meditatie
Workshops & Links
Praktische info
Nieuws
Biofotonentherapie
Personal Yoga
Contact


Workshops

Tinnitus

Samen met Yolanda Tesselaar, van Care for you, organiseren wij diverse workshops. Yolanda heeft o.a. Chinese Geneeskunde gestudeerd en kan met deze techniek tal van klachten en aandoeningen behandelen. Denk bijvoorbeeld aan Chinese Guasha, Jin Jyutsu en Yoga voor de workshop Tinnitus, ook wel oorsuizen genoemd. Als de energiestroom niet meer goed door het lichaam kan vloeien kunnen klachten ontstaan, door de 26 ontsluitingspunten in ons lichaam te behandelen kan de energie in de betreffende meridianen weer gaan stromen. Tijdens deze workshop behandelen we de punten die een gunstig effect hebben op tinnitus.

Wanneer: Informeer naar de agenda voor 2017

Waar: Rijnhavenkade 8, Alphen aan den Rijn

Kosten: € 75,- incl. uitgebreide syllabus en thee

 

evt. vragen kun je mailen aan marjory@spiritfit.nl

Meer informatie vindt je ook op de website van Care for You: www.careforyoumassage.nl  of de Facebookpagina: www.facebook.com/Care-For-You-Yolanda-Tesselaar

 

Vitaliteit

Balans vinden in de gezonde geestelijke en lichamelijke gesteldheid van je lichaam, wat leidt tot meer energie/levenslust/levenskracht/veerkracht of Chi. Dat is het doel van deze workshop. Tijdens de workshop wordt er gebruik gemaakt van de meridianen in het lichaam, leer je de vitaliteitspunten zelf te behandelen dmv Guasha en leer je de verjongende zonnegroet ! Daarna kun je zelf aan de slag met wat je geleerd hebt en door de oefeningen regelmatig toe te passen zorg je voor een toenemende vitaliteit.

Heb je interesse of vragen, laat het ons weten via: marjory@spiritfit.nl dan plannen we de volgende workshop.

 

Handige links

www.hypnos.nl      voor meer informatie over hypnotherapie

www.feestdagen-nederland.nl   

www.schoolvakanties-nederland.nl