Start
Hatha Yoga
Privé - yogales
Med. Hypnotherapie
Privé-yogales kind
Shiatsu
Lesrooster
Small Univ Meditatie
Workshops & Links
Praktische info
Nieuws
Biofotonentherapie
Personal Yoga
Contact


Biofotonentherapie

De betekenis van bio is leven en fotonen zijn lichtdeeltjes, die worden uitgezonden en ontvangen door de levende cellen in je lichaam. Dit gaat met een snelheid van ongeveer 1000 impulsen per cel per seconde !

De biofotonen zorgen ervoor dat er op het juiste moment de juiste reacties plaatsvinden in ons lichaam. En vice versa: wanneer het lichaam ziek is, worden die lichtimpulsen dus onderbroken.

Biofotonentherapie is een holistische therapie, waarbij de behandeling gericht is op het in kaart brengen van de energetische verstoringen en de oorzaak hiervan. Met behulp van corrigerende lichtfrequenties worden, waar mogelijk, deze verstoringen ontstoort, zodat het zelfherstellend vermogen van het lichaam weer in balans komt en zo zichzelf kan genezen.

Het lichaam geeft zelf aan waar verstoringen zitten, die veroorzaakt kunnen zijn door o.a: vaccinaties, foute voeding (junkfood), E-nummers, elektromagnetische straling, medicijnen, virussen, bacteriën, chemische stoffen etc. en kunnen zowel fysieke als mentale klachten geven.

Behandelingen kunnen bij vrijwel elke ziekte of aandoening worden toegepast, denk bijvoorbeeld aan:

Dysliexie en dyscalculie, aandachtsstoornissen als ADHD, ADD etc., angsten, alllergieën, ontstekingen, menstruatie- en overgangsklachten, vaccinatieschade, ziekte van Crohn, Lyme, Pfeiffer etc.