Start
Hatha Yoga
Privé - yogales
Med. Hypnotherapie
Privé-yogales kind
Shiatsu
Lesrooster
Small Univ Meditatie
Workshops & Links
Praktische info
Nieuws
Biofotonentherapie
Personal Yoga
Contact


Hatha Yoga: Ontspanning door inspanning.

Bij yoga gaat het om het vinden van een evenwicht tussen lichaam en geest zodat er meer lichaamsbewustwording ontstaat. Bewust omgaan met adem, houding, spanning en ontspanning. Yoga biedt een rustpunt en helpt dagelijkse stress van je af te zetten.

Tijdens de yogales leer je luisteren naar je lichaam door voelen en ademen in de yoga houdingen (asana’s). De les bestaat onder andere uit klassieke yoga asana’s zoals de cobra, vis, kaars,.enz … Aandachtig ademen helpt de geest kalm te maken. Nadat je lichaam meer ademruimte heeft gekregen is de geest meer toegankelijk voor het laatste deel van de les, waarin we met een mindfulness oefeningen eindigen Hierdoor vermindert de stress die je tijdens de dag hebt opgebouwd.

Lichaam en geest komen meer en meer in balans. Je voelt je prettiger, meer één geheel. Hatha Yoga gebruikt een combinatie van lichaamshoudingen (asana’s), ademoefeningen, mindfulness oefeningen en ontspanning.

Er wordt les gegeven in kleine groepen waardoor er tijd en ruimte is voor individuele aandacht.

Voor wie?
Yoga is geschikt voor iedereen. Alle houdingen kunnen immers worden aangepast aan je eigen niveau van souplesse.

Praktische informatie, kosten en lesdagen
Hatha Yoga is een doorlopende cursus, waarvoor je je dagelijks kunt aanmelden.
Er is les op iedere dinsdag- en woendagavond. Bij binnenkomst schenk ik thee op verzoek. De kosten bedragen € 37.00 per maand. Je kunt de eerste maand als betaalde proefmaand gebruiken. Daarna kun je je inschrijven. Wij rekenen geen inschrijfgeld.

Als je wilt, kun je ook privé yogalessen volgen. Deze zijn € 40,00 per keer.

Bij voorkeur draag je tijdens de les makkelijk zittende kleding zoals een joggingbroek, sweater en sokken en heb je een eigen badlaken nodig. Ik adviseer je een uur voor- en een half uur na de les niet te eten.

Yoga lesrooster
Als je een les niet kunt volgen, willen we graag dat je zo snel mogelijk van te voren een whats app of sms stuurt, zodat jouw vrije plek gebruikt kan worden door een ander en zodat jij op een ander moment de les kunt inhalen als je dat wilt.

Dinsdag 18.45 tot 19.45 uur (4 lessen per maand)

Dinsdag 20.00 tot 21.00 uur

Woensdag 18.45 tot 19.45 uur (4 lessen per maand)

Woensdag 20.00 tot 21.00 uur